Produkty

Produkty pre potravinársky priemysel

Program pre majonézy, majonézové omáčky, dressingy

  • M 100 - stabilizačný a emulgačný systém vhodný na výrobu majonéz, majonézových omáčok a dressingov
  • EGG - V 100 je prípravok určený na čiastočnú alebo úplnú náhradu vaječného žĺtka a vaječnej melanze
  • ZS 100 - stabilizačný a konzervačný prípravok pre mäsové, rybacie výrobky a šaláty
  • K 100 - zmes konzervačných látok a antioxidantu.

Program pre marinované morské ryby a výrobky z nich

  • ZS 200 - zmes antioxidantov, ktorá pôsobí najmä v zlepšovaní výťažnosti mäsa, čerstvosti mäsa a zároveň funguje aj ako pufrovacia zmes
  • ZS 400 - zmes solí, antioxidantov a dochucovadiel určená pre prípravu výroby typu Matjes
  • ZS 500 - zmes solí, antioxidantov, dochucovadiel, konzervačnej látky, dymovej arómy a farbiva určená pre prípravu nepravého drveného lososa v oleji

Program pre lahôdkové šaláty

  • ZS 300 - zmes na zahustenie tekutých zložiek ako napr. rôzne výpeky z mäsa
  • Francúzska zálievka - zmes jednotlivých dochucovadiel, ktorá dáva výslednému produktu špecifickú chuť
  • Greencel - plne nahradzuje vlákno rybacej svaloviny, zahusťuje výrobok a je schopná naviazať vodu i olej

Program pre mäsové výrobky

  • S 100 - multifunkčná zmes vhodná na prípravu jemnej šalátovej salámy