Produkty pre potravinársky priemysel
Program pre majonézy, majonézové omáčky, dressingy
- M 100 - stabilizačný a emulgačný systém vhodný na výrobu majonéz, majonézových omáčok a dressingov
- EGG - V 100 je prípravok určený na čiastočnú alebo úplnú náhradu vaječného žĺtka a vaječnej melanze
- ZS 100 - stabilizačný a konzervačný prípravok pre mäsové, rybacie výrobky a šaláty
- K 100 - zmes konzervačných látok a antioxidantu.
Program pre marinované morské ryby a výrobky z nich
- ZS 200 - zmes antioxidantov, ktorá pôsobí najmä v zlepšovaní výťažnosti mäsa, čerstvosti mäsa a zároveň funguje aj ako pufrovacia zmes
- ZS 400 - zmes solí, antioxidantov a dochucovadiel určená pre prípravu výroby typu Matjes
- ZS 500 - zmes solí, antioxidantov, dochucovadiel, konzervačnej látky, dymovej arómy a farbiva určená pre prípravu nepravého drveného lososa v oleji
Program pre lahôdkové šaláty
- ZS 300 - zmes na zahustenie tekutých zložiek ako napr. rôzne výpeky z mäsa
- Francúzska zálievka - zmes jednotlivých dochucovadiel, ktorá dáva výslednému produktu špecifickú chuť
- Greencel - plne nahradzuje vlákno rybacej svaloviny, zahusťuje výrobok a je schopná naviazať vodu i olej
Program pre mäsové výrobky
- S 100 - multifunkčná zmes vhodná na prípravu jemnej šalátovej salámy